​Η φιλοσοφία μας

Οπτικά Ταρασούδης, το κατάστημα, η ιστορία και η εξέλιξη.

Από το 1972 υπηρετούμε την όραση! Το κατάστημα Οπτικών “Ταρασούδης” έχει ως πρώτη προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση και την μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα, πολύ ποιοτικά προϊόντα.Σ’ εμάς θα βρείτε σκελετούς οράσεως και ηλίου από 100 και πλέον επώνυμα brands, στις τάσεις που επιτάσσει η μόδα. Κάθε χρόνο φροντίζουμε να ενημερώνουμε τις συλλογές μας με αποκλειστικά fashion brands και χειροποίητους, ιδιαίτερους σκελετούς. Δεν είναι τυχαίο που συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στυλίστες της πόλης και συμμετέχουμε στα περισσότερα fashion shows.Θα επιλέξουμε μαζί σας τους κατάλληλους οφθαλμικούς φακούς για τα γυαλιά σας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Υπάρχουν εξατομικευμένες λύσεις για περιπτώσεις φωτοφοβίας, παθολογιών του αμφιβληστροειδούς ή εξειδικευμένα σπορ.Στο τμήμα φακών επαφής στόχος είναι η high definition όραση για κάθε σας ανάγκη (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία).Τέλος, σας παρέχουμε υπηρεσίες οπτομετρίας από εξειδικευμένους οπτομέτρες, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ανδρέας Ταρασούδης

Ο ιδρυτής

Ο Ανδρέας Ταρασούδης είχε μεγάλη αγάπη για το επάγγελμά του.  Κάθε γυαλί οράσεως που παρέδιδε ήταν χειροποίητα κατασκευασμένο από τον ίδιο.  Στόχος του ήταν να είναι άψογο το αποτέλεσμα και από πλευράς όρασης (ήταν απόλυτα ενημερωμένος και παρότρινε τον πελάτη να διαλέξει τους πιο σύγχρονους και λεπτούς φακούς που υπήρχαν κάθε εποχή) και από πλευράς αισθητικής.  Ήθελε κάθε πελάτης να είναι ζωντανή διαφήμιση του καταστήματος, να χαίρετε όποτε έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη και να τον θαυμάζουν οι άλλοι την εμφάνισή του, ρωτώντας "από που τα πήρες αυτά τα γυαλιά;" Με τα χρόνια οι πελάτες γίνονταν φίλοι.  Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ευφυής και πολύ κοινωνικό άτομο, με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και εξαιρετικός πωλητής.  Υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών - Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος, σύμβουλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος σε πολλούς άλλους συλλόγους.

Μαρία Ταρασούδη

Tο μέλλον

Η Μαρία Ταρασούδη, από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει οπτικός σαν τον πατέρα της. Βοηθούσε στο οπτικό κατάστημα από την εφηβική της ηλικία και στα 18 έφυγε για σπουδές στο Vinci της Ιταλίας, όπου λάτρεψε την οπτομετρία και ιδιαίτερα την συμπεριφορική οπτομετρία και το Vision Training. Από το 2003 που τελείωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Msc in Management - City University of Sheffield), δεν σταμάτησε να παρακολούθεί σεμινάρια και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών-Οπτομετρών Β. Ελλάδος, Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρών και Σύμβουλος του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας θέματα επιστημονικά αλλά και τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4