​Η φιλοσοφία μας

Οπτικά Ταρασούδης, το κατάστημα, η ιστορία και η εξέλιξη.

Από το 1972 υπηρετούμε την όραση! Το κατάστημα Οπτικών “Ταρασούδης” έχει ως πρώτη προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση και την μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένα, πολύ ποιοτικά προϊόντα.Σ’ εμάς θα βρείτε σκελετούς οράσεως και ηλίου από 100 και πλέον επώνυμα brands, στις τάσεις που επιτάσσει η μόδα. Κάθε χρόνο φροντίζουμε να ενημερώνουμε τις συλλογές μας με αποκλειστικά fashion brands και χειροποίητους, ιδιαίτερους σκελετούς. Δεν είναι τυχαίο που συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στυλίστες της πόλης και συμμετέχουμε στα περισσότερα fashion shows.Θα επιλέξουμε μαζί σας τους κατάλληλους οφθαλμικούς φακούς για τα γυαλιά σας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο. Υπάρχουν εξατομικευμένες λύσεις για περιπτώσεις φωτοφοβίας, παθολογιών του αμφιβληστροειδούς ή εξειδικευμένα σπορ.Στο τμήμα φακών επαφής στόχος είναι η high definition όραση για κάθε σας ανάγκη (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία).Τέλος, σας παρέχουμε υπηρεσίες οπτομετρίας από εξειδικευμένους οπτομέτρες, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ανδρέας Ταρασούδης

Ο ιδρυτής

Ο Ανδρέας Ταρασούδης είχε μεγάλη αγάπη για το επάγγελμά του.  Κάθε γυαλί οράσεως που παρέδιδε ήταν χειροποίητα κατασκευασμένο από τον ίδιο.  Στόχος του ήταν να είναι άψογο το αποτέλεσμα και από πλευράς όρασης (ήταν απόλυτα ενημερωμένος και παρότρινε τον πελάτη να διαλέξει τους πιο σύγχρονους και λεπτούς φακούς που υπήρχαν κάθε εποχή) και από πλευράς αισθητικής.  Ήθελε κάθε πελάτης να είναι ζωντανή διαφήμιση του καταστήματος, να χαίρετε όποτε έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη και να τον θαυμάζουν οι άλλοι την εμφάνισή του, ρωτώντας "από που τα πήρες αυτά τα γυαλιά;" Με τα χρόνια οι πελάτες γίνονταν φίλοι.  Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ευφυής και πολύ κοινωνικό άτομο, με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και εξαιρετικός πωλητής.  Υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών - Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος, σύμβουλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος σε πολλούς άλλους συλλόγους.

Δημήτρης Ταρασούδης

Ο πολύτιμος συνεργάτης

Ο Δημήτρης Ταρασούδης ασχολείται με το κατάστημα οπτικών "Ταρασούδη" από τα εφηβικά του χρόνια.  Έχοντας δάσκαλο τον Ανδρέα Ταρασούδη, ασπάστηκε την αγάπη του για το άψογο οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσφέρει η επιλογή ενός ποιοτικού ζεύγους γυαλιών οράσεως ή ηλίου. Η πολυετής εμπειρία του, τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους πιο επιτυχημένους εφαρμοστές πολυεστιακών γυαλιών οράσεως και ως τον πλέον ειδικό στις δύσκολες κατασκευές. Είναι απόλυτα ενημερωμένος για τις σύγχρονες τεχνολογίες των οφθαλμικών φακών και τις ποιοτικές εφαρμογές τους και θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!  

Μαρία Ταρασούδη

Tο μέλλον

Η Μαρία Ταρασούδη, από πολύ μικρή ηλικία αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει οπτικός σαν τον πατέρα της. Βοηθούσε στο οπτικό κατάστημα από την εφηβική της ηλικία και στα 18 έφυγε για σπουδές στο Vinci της Ιταλίας, όπου λάτρεψε την οπτομετρία και ιδιαίτερα την συμπεριφορική οπτομετρία και το Vision Training. Από το 2003 που τελείωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Msc in Management - City University of Sheffield), δεν σταμάτησε να παρακολούθεί σεμινάρια και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών-Οπτομετρών Β. Ελλάδος, Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρών και Σύμβουλος του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας θέματα επιστημονικά αλλά και τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

1/4

Ο όμλος επιχειρήσεων

Οπτικά, οπτικό κατάστημα, φακοί επαφής, μόδα, γυαλιά, γυαλιά οράσεως, γυαλιά μυωπίας, γυαλιά πρεσβυωπίας, γυαλιά αστιγματισμού, γυαλιά υπερμετρωπίας, γυαλιά για διάβασμα, prada, dolce gabbana, ray-ban, chanel, bvlgari, ic!Berlin, Maximeyes, Sunpocket, JPlus, Italia Independent, Cartier, Armani, Victoria Beckham, Thierry Lasry, Tiffany, Hoya, Bausch Lomb, Acuvue, Johnson, Augusto Valentini, Essilor, Varilux, Marc Jacobs, Emporio Armani, βλέπω θολά, οπτικά στο κέντρο, Θεσσαλονίκη, κέντρο Θεσσαλονίκης, κρύσταλλα, οργανικά, οργανικοί φακοί, αντιρεφλεξ, αντισκρατς, φίλτρο για computer, φίλτρο για υπολογιστή, προστασία UV, προστασία υπεριώδη ακτινοβολία, πολυεστιακά, πολυεστιακά γραφείου, ποιότητες φακών, ποιοτικά γυαλιά, φωτοχρωμικά, φωτοχρωμικοί φακοί, γυαλιά που σκουραίνουν στον ήλιο, σκελετός, σκελετός οράσεως, σκελετός ηλίου, μεταλλικό, κοκάλινο, τάσεις της μόδας, γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπο, παιδική όραση, παιδικά γυαλιά, αντανακλάσεις, πολωτικά, polarized, οπτική κόπωση, κοπιωπία, όραση και computer, κοντινά γυαλιά, μακρινά γυαλιά, μηνιαίοι φακοί επαφής, ημερήσιοι φακοί επαφής, πρεσβυωπικοί φακοί επαφής, φακοί επαφής για πρεσβυωπία και αστιγματισμό, έγχρωμοι φακοί επαφής, οπτομετρία, οπτομέτρης, οπτομετρικός έλεγχος, οπτομετρική αξιολόγηση, ραντεβού για τα μάτια, προστασία από τον ήλιο, προστατεύω τα μάτια

Ιδέα-Σχεδιασμός-Κατασκευή : ​Ola Online Consulting

© Tarasoudis group