Φακοί επαφής

Η εναλλακτική λύση για την όρασή σας.

Η ραγδαία εξέλιξη στην τεχνολογία των φακών επαφής, εξασφαλίζει την καλή υγεία των ματιών σας και υπόσχεται ταυτόχρονα καθαρή όραση. Είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις των φακών επαφής και η λύση που σας προτείνουμε κάθε φορά είναι αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

 

Συχνότητα αντικατάστασης / διάρκεια

 

Πολλοί συχνά μας ρωτάτε αν είναι καλύτεροι οι μηνιαίοι ή οι ετήσιοι φακοί επαφής και ποια μάρκα έχει τους καλύτερους φακούς. Ως γενικό κανόνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι όσο πιο συχνά αντικαθιστούμε τους φακούς μας, τόσο ασφαλέστερο είναι για την καλή υγεία των ματιών μας, αφού μειώνουμε δραστικά τις πιθανότητες μόλυνσης. Να ξεκαθαρίσουμε όμως, ότι δεν υπάρχει ένας τύπος φακού επαφής που να ταιριάζει σε όλους και να εξυπηρετεί τον κάθε ένα από εμάς! Ο λόγος είναι επειδή ο καθένας μας είναι μοναδικός, έχει διαφορετικές ανάγκες, ζει και εργάζεται σε διαφορετικό περιβάλλον και τα μάτια του είναι μοναδικά. Το δάκρυ μας και η σύστασή του αποτελεί έναν επίσης πολύ σημαντικό παράγοντα, η καμπυλότητα του κερατοειδούς μας, η διάμετρος, η συχνότητα εφαρμογής των φακών και η ηλικία του χρήστη είναι κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν την τελική επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση πραγματοποιούμε πλήρη οπτομετρική εξέταση και συζητούμε μαζί σας για τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και κατόπιν σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο φακού επαφής και την κατάλληλα προϊόντα συντήρησης και καθαρισμού.

 

 

Μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία

 

Η νέα τεχνολογία και η συνεχής εξέλιξη των φακών επαφής, μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη, ακόμα κι αν έχετε όλα τα παραπάνω μαζί! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος αυτό δεν το γνωρίζει! Οι μεγάλες εταιρίες διαθέτουν ετοιμοπαράδοτους φακούς επαφής στις συχνότερες παραμέτρους αλλά ταυτόχρονα είναι σε θέση να κατασκευάσουν talor made, μέσα σε λίγες μέρες, φακούς επαφής ειδικά για εσάς!

Επισκεφτείτε μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

 

 

 

Έγχρωμοι φακοί επαφής

 

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής αποτελούν μία ακόμα επιλογή για όσους και όσες από εσάς θέλετε να πειραματιστείτε με τα χρώματα που σας ταιριάζουν ή να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας για να ανανεωθείτε. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι μια όμορφη εμφάνιση προϋποθέτει υγιή μάτια και δεν θα πρέπει να αμελείτε τους κανόνες υγιεινής ή να ανταλλάσσετε φακούς επαφής με τους φίλους σας.

  

press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/4

Διαλύματα συντήρησης &  φροντίδας των φακών επαφής σας >

Την πρώτη φορά που θα θελήσετε να φορέσετε φακούς επαφής, μην αφεθείτε στην τύχη του φίλου ή συγγενή σας, που θέλει να σας βοηθήσει! Πριν από την πρώτη εμπειρία σας με τους φακούς επαφής, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί ο κατάλληλος έλεγχος ώστε να επιλεχθούν οι φακοί που σας ταιριάζουν. Κατόπιν, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία εκμάθησης για τον νέο χρήστη, που με απλά βήματα θα αποφύγετε τους άσκοπους ερεθισμούς και θα καταφέρετε να τους φορέσετε και να τους αφαιρέσετε μόνοι σας με ασφάλεια. Εμείς θα σας απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και θα είμαστε στην διάθεσή σας όποτε μας χρειαστείτε ξανά στο μέλλον.

Κλείστε τώρα ραντεβού με τους εξειδικευμένους οπτεμέτρες μας >

Όπως δεν υπάρχει ο «τέλειος φακός επαφής» για όλους και για κάθε περίσταση, έτσι δεν υπάρχει  μόνο ένα διάλυμα φακών που να τα κάνει όλα και να ταιριάζει με όλους! Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης των φακών σας, το υλικό τους και τις διαφορετικές σας απαιτήσεις, σας προτείνουμε το σύστημα καθαρισμού που να είναι γρήγορο και εύκολο στην χρήση αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να μας εγγυηθεί διαύγεια στην όραση και καλή υγεία στα μάτια μας!