​Οφθαλμικοί φακοί

Οργανικά - Κρύσταλλα

Οι οφθαλμικοί φακοί (δηλαδή οι φακοί που φέρουν τα γυαλιά οράσεως σας) χωρίζονται σε δυο κατηγορίες ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους. Σε οργανικούς και κρυστάλλινους φακούς.

Στην πραγματικότητα, τα κρύσταλλα αποτελούν πολύ παλιά τεχνολογία, και τείνουν να εκλείψουν. Σε ορισμένες χώρες μάλιστα, όπως στις Η.Π.Α, η χρήση τους απαγορεύεται από τον νόμο για λόγους ασφαλείας, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος τα θραύσματα είναι επικίνδυνα για τα μάτια και την γύρω περιοχή.

Οι οργανικοί φακοί έχουν λιγότερο βάρος, είναι πολύ πιο ανθεκτικοί στην θραύση και μπορούν να φέρουν πολλαπλές επιστρώσεις και να επεξεργαστούν ποικιλοτρόπως. Ειδικά όταν θέλουμε να φορούμε γυαλιά οράσεως με χρώμα για τον ήλιο, τότε οι δυνατότητες βαφής των οργανικών φακών είναι τεράστιες και η γκάμα των χρωμάτων μεγάλη. Επιπλέον μπορούμε να επιλέξουμε εξωτερική επίστρωση με καθρέφτη σε πολλά χρώματα και εσωτερικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις για ακόμα μεγαλύτερη διαύγεια.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Νερό

Δαχτυλιές

Γρατζουνιές

Αντανακλάσεις

Σκόνη

 

Το πάχος των οφθαλμικών φακών (οργανικών και κρυστάλλινων) επηρεάζεται από τον δείκτη διάθλασης. Ανάλογα με την εκάστοτε συνταγή και τον κάθε σκελετό, θα σας προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά τέλειο. Οι λεπτότεροι φακοί προσφέρουν παράλληλα και πιο καθαρή όραση, αφού προκαλούν τις λιγότερες δυνατές παραμορφώσεις.

Σε μικρά παιδιά και σε περιπτώσεις «ευαίσθητων» σκελετών, συχνά προτείνουμε πολυκαρμπονικούς άθραυστους φακούς, για μεγαλύτερη αντοχή.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι φακοί που υπάρχουν στο εμπόριο έχουν τόσο μεγάλη διαφορά σε ποιότητα και σε τιμή; Σήμερα, την εποχή της High Definition και της 3D τηλεόρασης, η διαύγεια και η καθαρή όραση είναι το ζητούμενο! Οι κορυφαίες εταιρίες οφθαλμικών φακών αναπτύσσουν συνεχώς νέα προϊόντα και εξελίσσουν τις επιστρώσεις τους με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις σας.

Στις εικόνες βλέπετε αναλυτικά τι εννοούμε με τον όρο «Πολλαπλές αντανακλαστικές επιστρώσεις». Ανάλογα με την εταιρία και τον τύπο του οφθαλμικού φακού, η κατασκευάστρια εταιρία προσφέρει έναν, δύο ή και τρία χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση περιλαμβάνει την αντοχή των αντανακλαστικών επιστρώσεων και όχι τα χτυπήματα, τις γρατζουνιές και την φθορά από την χρήση των γυαλιών σας. Συμβουλευτείτε μας ώστε να επιλέξουμε από κοινού τον τύπου που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις.

Η εταιρία μας συνεργάζεται μόνο με κορυφαίες εταιρίες οφθαλμικών φακών και μπορείτε να μας έχετε εμπιστοσύνη! Κάθε οφθαλμικός φακός που πωλούμε, συνοδεύεται πάντα από την ειδική κάρτα γνησιότητας της εκάστοτε εταιρίας κατασκευής. Με την κάρτα αυτή μπορείτε να αναζητήσετε το ίδιο προϊόν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για εσάς που χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας καθημερινά στον εργασιακό σας χώρο, σας προτείνουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο οργανικών φακών με ειδικό φίλτρο υψηλής αντανάκλασης από την υπεριώδη και την ιώδη / μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, το θάμπωμα της όρασης και την ξηροφθαλμία. Σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μάτια σας.

Είναι διαθέσιμοι σε 3 διακριτικούς χρωματισμούς (γκρι, πράσινο και καφέ) και προσαρμόζονται σε κάθε σκελετό.

Διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση στις πολλαπλές επιστρώσεις τους (αντιανακλαστική, αντιχαρακτική, λιπόφοβη, υδρόφοβη) και μεγάλη ευκολία στον καθαρισμό.

Ηλεκτρονικός υπολογιστής

Τί πρέπει να ξέρετε
orasi-kai-ypologistis.jpg
orasi-kai-ypologistis.jpg

press to zoom
orasi-kai-ypologistis.jpg
orasi-kai-ypologistis.jpg

press to zoom
1/1

Computer Vision Syndrome : Δείτε πως μπορείτε να μειώσετε το οπτικό στρες κατά τη διάρκεια χρήσης υπολογιστή ή smart phone >

Κοντινή όραση

(Πολυεστιακά ή Πολυεστιακά γραφείου)

Ο μισός πληθυσμός στην Ελλάδα είναι άνω των 40 ετών! Συνεπώς η πρεσβυωπία δεν πρέπει να είναι ταμπού. Αντίθετα, ο σύγχρονος 40άρης που προσέχει την εμφάνισή του, αθλείται, είναι δραστήριος και ζει μια ζωή σε έντονους ρυθμούς, έχει ανάγκη από τα κατάλληλα γυαλιά που του επιτρέπουν να βλέπει καθαρά σε όλες τις αποστάσεις.

Ευτυχώς η τεχνολογία παρέχει σύγχρονες λύσης για καθαρή όραση, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  • Πολυεστιακά:

 

Πρόκειται για γυαλιά που προσφέρουν άνετη όραση σε όλες τις αποστάσεις. Οι σχεδιασμοί της τελευταίας γενιάς πολυεστιακών φακών, εξασφαλίζουν άνεση και ευκολία στον χρήστη. Είναι τα γυαλιά που φοράτε το πρωί και σας καλύπτουν για τις περισσότερές σας ανάγκες έως το βράδυ.

 

  • Πολυεστιακά γραφείου:

 

Πρόκειται για την ιδανική λύση για εσάς που εργάζεστε στο απαιτητικό περιβάλλον ενός γραφείου. Όταν πρέπει να αφιερώνεται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κοιτώντας σε κοντινές αποστάσεις, τότε χρειάζεστε μεγαλύτερο οπτικό πεδίο για κοντά, πιο διευρυμένη μεσαία ζώνη για τον υπολογιστή σας και μικρότερη ζώνη για την πιο ενδιάμεση και μακρινή απόσταση. Δείτε το σχετικό βίντεο και επικοινωνήστε μαζί μας!

Φωτοχρωμικά

 

Με τον όρο φωτοχρωμικά, εννοούμε τους οφθαλμικούς φακούς των γυαλιών σας που προσαρμόζουν αυτόματα τη σκουρότητα τους ανάλογα με της συνθήκες του περιβάλλοντος. Ξεχάστε τα γυαλιά που φορούσαν οι παππούδες μας! Τα σύγχρονα φωτοχρωμικά γυαλιά είναι απολύτως διάφανα σε εσωτερικούς χώρους και έως 80% σκούρα όταν είστε σε εξωτερικές δραστηριότητες. Παρέχουν 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και αποτελούν την ιδανική λύση για ανθρώπους δραστήριους, για όσους αθλούνται, για συγκεκριμένους επαγγελματίες που εκτίθενται καθημερινά στον ήλιο. Υπάρχει μεγάλη γκάμα σε φωτοχρωμικούς φακούς. Δείτε το σχετικό έντυπο και ελάτε να επιλέξουμε μαζί αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς!

Εξειδικευμένα γυαλιά για σπορ

 

Για εσάς που είστε λάτρεις των σπορ, η τεχνολογία είναι με το μέρος σας! Οι κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των οπτικών έχουν δημιουργήσει ειδικά γυαλιά, με εξειδικευμένα φίλτρα για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Τα ειδικά αυτά γυαλιά, φιλτράρουν τα χρώματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύουν το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του αθλητή (για παράδειγμα στο τέννις, το μπαλάκι φαίνεται πιο κίτρινο) ή να βελτιώνουν το contrast σε συνθήκες ομίχλης  ή χαμηλής ορατότητας κλπ
Συζητήστε μαζί μας για τις  αθλητικές σας προτιμήσεις, ώστε να σας καθοδηγήσουμε σωστά στο κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών για κάθε περίπτωση.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερες αθλητικές επιδόσεις, μάθετε τα πάντα για το sports Vision Training εδώ ^

Παιδική όραση

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας! Η όρασή τους είναι πολύτιμη για την σωστή ανάπτυξή τους. Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βλέπουν τον κόσμο τους θολά και να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό σχολικό περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να εξετάζονται πολύ τακτικά και να μην αμελούνται οι συχνές επισκέψεις στον παιδοφθαλμίατρό τους. Κατόπιν, η επιλογή του κατάλληλου σκελετού είναι εξαιρετικά σημαντική και οι οφθαλμικοί φακοί που θα επιλεγούν επίσης. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι η διαύγεια και η ασφάλειά τους! Υπάρχουν ειδικοί φακοί για παιδιά σε φιλικές τιμές, ώστε να ενθαρρύνεται η συχνή αντικατάσταση λόγω φθοράς ή αλλαγής της συνταγής τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ >

Μάθετε περισσότερα εδώ >